Onsdag i ulige uger med start 27/8 kl. 18:00 - 21:00 

Vil du blive bedre i køkkenet – og samtidig have det sjovt i godt selskab?

På dette kursus er der fokus på ”det gode mad” og det gode fællesskab. Vi arbejder med grundstenene i både det franske og danske køkken, og du lærer fx hvad gastrik og blond roux er, hvornår man bruger dem - og hvorfor.

Vi laver mad sammen, smager, griner og deler erfaringer. Her er plads til både nybegyndere og dig, der har lidt rutine - det vigtigste er lysten til at lære og være del af et hyggeligt hold.

Der er begrænset antal pladser - så skynd dig at tilmelde dig.

Underviser:     Kok, Casper Nielsen

Sted:               Skolekøkkenet på Friskolen Asgaard
                        Herningvej 70A, 7480 Vildbjerg

Datoer:            27/8, 10/9, 24/9, 8/10, 22/10 og 5/11

Pris:                750 kr. pr. person + 110 kr. til mad pr. gang.
                        Maden afregnes direkte med underviseren